Regina mainostaa kannessaan orgasmikoulua. Mahtaa olla murrosiän kehityspaineissa paistuville teinitytöille vaikeaa tavoitella kaiken muun sopeutumisen lisäksi vielä hyvää orgasmiakin, koska tuossa iässä seksuaalisuuden huntu kuitenkin on vielä hauras ja vieras. Eikä se paine lopu murrosikään. Naistenlehdet vaativat uraa, liiasta kiltteydestä luopumista, uutta roolia kotiäitiyteen, kehittäviä harrastuksia ja muodinmukaisia mutta omaan tyyliin sopivia vaatteita. Piristystä arkeen voi hakea kirppikseltä kerätystä uudesta tyylistä, viattomasta flirtistä, pilkuntarkasti suunnitellusta lomasta ja kokonaisvaltaisesta parisuhteesta. Ja suhteessakin pitää tietenkin osata vaatia, tyytyminen on heikkoutta. Ja ne lapset sitten. Psykologi Tuttuntuun mukaan äitiyden projekti alkaa jo raskausaikana...

Nuorehkoilla miehillä on helpompaa: meidän ei tarvitse elää enää maskuliinisuuden ytimessä. Voin hypätä laskuvarjolla ja lukea kentän laidalla vuoroa odottaessa runoja, itkeskelläkin niille. Minun ei tarvitse tuntea painetta pätkätyöläisyydestä, koska mies ei enää suorita niin kuin ennen. Minun ei tarvitse tehdä aloitetta, koska naisilla on "oikeus" uuteen rooliin. Minä saan olla epävarma sängyssä ja antaa ohjat naiselle. Minä voin tehdä (ja teen mielelläni) ruokaa tuntematta pienintäkään onnistumisen pakkoa. Ruoanlaitto on miehille mahdollisuus, ei oletettu taito.

Mies on vapautunut mieheksi ja naiseksi ja enemmäksikin samalla kun nainen on vapautunut enimmäkseen mieheksi. Herkkä poika Lampen suorittaa kovasti, meloo tälläkin hetkellä läpi Suomen, mutta uskaltaa silti julkisissa keskusteluissa myöntää uusavuttomuutensa ja pelkonsa.

Kiitos naiset työstänne, joka on suonut miehille vapauden! Näin surun hetkellä on  hyvä elää juuri tätä aikaa. Miehenä.